Ez is érdekelheti Önt:
NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.
Heureka.sk - Porovnanie produktov a cien z internetových obchodov
Čierny olej z rasci, bohatý na poly nenasýtené mastné kyseliny a stopové prvky, obsahuje 1,4% z molekúl, ktoré patria do rodiny esenciálnych olejov. Je známy pre svoje upokojujúce a regeneračné účinky.

Kozmetický olej Černuška siatá (Nigella sativa)

Fľaštička oleja Nigella bol nájdený v hrobke faraóna Tutanchamóna, v skutočnosti  je Nigella olej už 3500 rokov považovaný za všeliek.Čierny olej sa získava z malých čiernych semien rastliny Nigella, ktorá rastie v tieni oázy.


Vlastnosti:

Čierny olej z rasci, bohatý na poly nenasýtené mastné kyseliny a stopové prvky, obsahuje 1,4% z molekúl, ktoré patria do rodiny esenciálnych olejov. Je známy pre svoje upokojujúce a regeneračné účinky. Je vhodný najmä pre suchú a citlivú pleť. Odporúča sa tiež pre starostlivosť o pokožku hlavy.


Použitie: 
- Olej na tvár Nigella: Vykonajte jemnú kruhovú masáž na tvári a na krku po čistení s niekoľkými kvapkami čierneho oleja, najlepšie vo večerných hodinách. Používajte týždenne raz.
- Starostlivosť o telo s rascovým olejom: po kúpeli s teplým rascovým olejom  masírujte telo zdola nahor. Dva až trikrát týždenne.
- Starostlivosť o vlasy Olej Nigella: Rozdeľte Nigella olej na dĺžke a nechajte pôsobiť 20 minút. Umyte a opláchnite. Používajte  týždenne raz.
- Po sprchovaní, naneste malé množstvo organického čierneho rascového oleja na pokožku hlavy, a neoplachujte.
Pôvod: Sýria 
Naši dodávatelia