Mohlo by Vás zaujímať:
NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.
Heureka.sk - Porovnanie produktov a cien z internetových obchodov
Kozmetický beauty olej Red Nopal (z kaktusovej figy)

Brilla – beauty olej Red Nopal (z kaktusovej figy)

 

Vo svete kozmetiky patrí medzi exkluzívne a najlepšie oleje. Vďaka neskutočne vysokému obsahu vitamínu E a esenciálnych olejov je dokonalým štítom v boji proti vráskam. Exotický beauty olej pochádzajúci z Mexika – Brilla kozmetické tipy. Vmasírujte krúživými pohybmi do pleti 2 -4 kvapky neriedeného oleja. Pre dosiahnutie maximálneho efektu používajte denne. Vynikajúco sa hodí na aplikáciu v okolí očí a na miestach s výskytom vrások. Nemá dráždivý účinok, nespôsobuje kožné reakcie. Póry neupcháva, po použití na pokožke nezostáva pocit mastnoty.


 

Na čo je možné použiť olej Red Nopal?

  • Denne používajte na ovisnutú pokožku a na zabránenie tvorby nových vrások.

  • Na hydratovanie pokožky.

  • Obnovuje extrémne suchú a unavenú pleť.

  • Použitie oleja sa odporúča aj pre ľudí s citlivou pokožkou, pôsobí ako prírodné sérum.

  • Pôsobí na pigmentové škvrny – pri pravidelnom používaní vyblednú.
     

Účinky oleja z kaktusovej figy

  • Je to ľahko vstrebateľný organický olej, ktorý prinavracia pleti jej prirodzený tonus.

  • Spevňuje pokožku, zvyšuje jej elasticitu. Jedná sa o najlepší produkt v boji proti vráskam.

  • Veľmi vysoký obsah vitamínu E vyzdvihuje tento olej spomedzi všetkých podobných produktov

  • Vďaka obsahu antioxidantov zlepšuje štruktúru pleti

Olej z kaktusovej figy = štít proti vráskam

Olej z kaktusovej figy má vynikajúci účinok v boji proti vráskam. V ideálnej kombinácii tu nájdete okrem vitamínu E aj vitamín F, i mnoho esenciálnych mastných kyselín. Tým sa tento olej stáva jedným z najideálnejších olejov používaných v kozmetike. Intenzívne pokožku zmäkčuje a vyhladzuje, znižuje tvorbu predčasných vrások, drobné jazvičky blednú. Má výborný protizápalový a regeneračný účinok, nakoľko obsahuje aj veľa antioxidantov. Odporúčame ho najmä na zrelú a suchú pokožku, nakoľko chráni proti jej vysychaniu a zlepšuje jej tonus. Pri dennom použití sa pleť stáva žiarivou a je plná života. Vďaka obsahu vitamínu K je tento olej vhodný na použitie očného okolia, zabraňuje tvorbe vrások a znižuje výskyt kruhov pod očami. Jeho použitie odporúčame aj pre ľudí s citlivou pokožkou, lebo nemá dráždivý účinok a neupcháva póry. Vstrebáva sa stredne rýchlo, nezanecháva pocit mastnoty. Použitie oleja je veľmi ekonomické, nakoľko Vám budú stačiť 2 – 4 kvapky denne!
 

Že by Ste sa aj Vy chceli ráno budiť s hodvábne jemnou a žiarivou pleťou? Použite olej večer a ráno uvidíte jeho blahodarné účinky!

Viacúčelové využitie luxusného oleja si našlo miesto aj u profesionálnych kozmetičiek.Používanie oleja z kaktusovej figy vrelo odporúčajú aj profesionálne kozmetičky. Je to veľmi všestranný olej – nájde svoje uplatnenie skoro všade. Má neutrálnu vôňu a môžete ho použiť aj na citlivý dekolt – stačí vmasírovať 2 -4 kvapky bez riedenia. V profesionálnej kozmetike navrhujeme jeho využitie pri relaxačnej masáži a odporučiť jeho domáce použitie medzi jednotlivými návštevami kozmetiky. Zákazníčka bude spokojná s okamžitým a viditeľným účinkom, ktorý poľahky dosiahne ako v kozmetickom salóne tak aj v domácom prostredí. Pri domácom použití radíme olej naniesť na vyčistenú pokožku pred spánkom. Jemným masírovaním sa olej vstrebe a môže počas noci vyvinúť svoj maximálny účinok. Naneste len také množstvo, ktoré pokožka dokáže prijať, nie je potrebné, aby sa na nej vytvorila mastná vrstva, nakoľko sa týmto lepší účinok nedosiahne.
 

Na čo možno ešte použiť olej Red Nopal?

Ak máte suché a lámavé nechty, nechtové lôžka, potom je ideálnou voľbou použitie oleja z kaktusovej figy. Svoje uplatnenie nájde aj pri ošetrení suchých a lámavých končekov vlasov. Odkiaľ sa dostal tento výnimočný a zriedkavý olej do fľaštičky? Pôvodom je kaktusová figa z Mexika a Južnej Ameriky, kde je jedlým a výživným druhom ovocia. Rastlina môže narásť až do výšky 5 m. Má bohatú úrodu. Na jar sa na kaktuse objavujú žlté kvietky, z ktorých sa vytvoria jedlé mäsité plody, ktoré sú žltkasté až tmavočervené s fialovým nádychom. Obsahujú mnoho výživných látok, ako aj fytohormóny, tzv. fytosteroly.Z plodov sa olej získava lúhovaním. Presnejšie sa získava olejový macerát, čo je úplne odlišný postup, ako pri získavaní vzácneho oleja lisovaním semienok, ktorého sa však získa len veľmi málo. Olej získaný zo semienok je od roku 2007 jednou z obľúbených zložiek v luxusnej kozmetike a získal si tam svoje stabilné miesto.

V dnešnej dobe, kedy je účinok oleja z kaktusovej figy všeobecne známy, sa vytvorili na celom svete plantáže, kde sa tieto kaktusy pestujú - najmä však v Austrálii, USA a Južnej Afrike. Stretnúť sa s kaktusovou figou môžete aj pod názvom indický kaktus. Kaktusový olej našiel svoje využitie nielen v kozmetickom priemysle, ale aj v potravinárstve. Potravinársky olej sa tiež získava z ovocia macerovaním. V tradičnej mexickej medicíne má figový kaktus stabilné miesto, známy je najmä so svojimi protizápalovými účinkami. Plody znižujú hladinu cholesterolu v krvi a vhodné sú aj pre cukrovkárov. Indiáni vyrábajú z plodov sirup, ktorý používajú na ošetrovanie popálenín i iných rán.
 

Exotický olej z kaktusovej figy priamo z púšte 
 

Opuncia, iným menom Nopál, je názov oleja zo semienok plodu, ktorý je jedným z najdrahších olejov na svete. Každé semienko obsahuje len niekoľko kvapiek oleja. Z viac ako 300 – 400 ks plodov sa získa len 1 l oleja. Pravý olej zo semienok sa často nahrádza olejovým macerátom, ktorý je tiež vynikajúci a je finančne menej náročný. Získava sa máčaním a lúhovaním starostlivo vybraných kvetov vo veľmi kvalitnom oleji. Tento olej má veľmi podobné účinky ako olej získavaný zo semienok, avšak si ho nesmieme zamieňať s olejom zo semienok, nakoľko ich účinky nie sú úplne zhodné.

Aktívne účinné rastlinné látky: 100% organický Red Nopal (Opuntia)olej.

Balenie: 30 ml

Naši dodávatelia